خیرخواهی خداوند
خیر به معنای خوبی نیکى، فایده و بهره است و خیرخواهی به معنی برگزیدن خوبی است. خیرخواهی حداکثری و تلاش فراوان برای به دست آوردن آنچه آدمی خیر میداند، جزو سرشت انسان است. بازگشت همه خوبی ها به خداوند است و پاداش های الهی و بهشت همان خیری است که خدا برای انسان آماده کرده است. بدهی ها مربوط به انتخاب و عملکرد انسان است و انسان ها با عملکرد خود می توانند شایسته بیشترین میزان خیر و خوبی باشند یا با انتخاب غلط و عملکرد اشتباه مورد مجازات خدا قرار بگیرند. زیارت اهل بیت علیهم السلام از رفتارهایی است که انسان را شایسته خیرخواهی ویژه الهی می نماید. زیارت عملی است که خود خیر است و آثار و برکات خیر دارد و موجب خیرخواهی الهی برای انسان می گردد.
عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ الْخَیْرَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَیْنِ علیه السلام وَ حُبَّ زِیَارَتِهِ وَ مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ السُّوءَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ بُغْضَ الْحُسَیْنِ علیه السلام وَ بُغْضَ زِیَارَتِهِ
امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او میاندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.
(وسائل الشیعه/ج۱۴/ص۴۹۶)